Støberiet

Torsdag, 22. februar 2018

Støberiets åbningstider

09:00 - 16:00

Horizontal tabs

Støberiets åbningstider

Kontaktoplysninger
Blågårds Plads 5, 2+3 sal 
2200 København N
Mail: stoeberiet@kff.kk.dk

Dit lokale kulturhus på Blågårds Plads

Støberiet er din kommunale dagligestue. I vores café på 2. sal over Blågårdens Bibliotek kan du slå dig ned med din computer, gratis WiFi og billig kaffe, du kan spille brætspil med vennerne eller Blågårdens Brætspilsklub, eller du kan nørde musik og teknik med Copenhagen Music Makerspace. Ovenpå i salen kan du blandt andet gå til dans, yoga og gøgleri. 

Nogle gange inviterer vi også til debat om de ting, der rør sig i lokalområdet eller ude i verden, holder koncerter eller laver gratis kultur for børnene i weekenden. Vi fejrer også Skt. Hans, Eid og fastelavn på Blågårds Plads. Vi vil nemlig gerne spille en aktiv rolle i lokalmiljøet, opdyrke nye kulturnicher og faciliterer ungekultur med kant. Derfor har vi også kunstnere på loftet. Oppe på 3. sal bor kunsterkollektivet Kommunal Kunst og Teknik, som hver måned inviterer til ferniseringer, workshops og interaktiv kreativitet. Du kan se alle vores arrangementer her. 

Hvis du vil være med til at skabe liv på Nørrebro, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi har en stor berøringsflade i et aktivt lokalmiljø og vil gerne hjælpe dig i gang med projekter, låne dig lokaler til åbne arrangementer eller være samarbejdspartner. En stor gruppe foreninger, organisationer og aktører er allerede tilknyttet kulturhuset, der på den måde fungerer som samlingspunkt og medborgerhus for området omkring Blågårds Plads. 

Lej lokaler

Hvis du vil leje et lokale til din fødselsdag, en koference eller barnedåb, er Støberiet en mulighed. Du kan tjekke priser, og hvornår lokalerne er ledige her. 

FASTE AKTIVITETER

Bliv en del af jonglørklubben Mind Your Head.
Yoga for dig, der er 40 år eller derover

Sider

Begivenheder / arrangementer > Se alle
17.03.2018, Kl. 12.00
Støberiet
Temaaften

Gratis

NYESTE BLOG

Sider

NYHEDER

48TIMER Festival 2018 har nu tændt op under gryderne og kridtet skoene til dette års festival!
Ågårdens Ungefællesskab har to gange i løbet af efteråret inviteret til debat i cafeen på Kapelvej 44. Første gang handlede det om køn, seksualitet...
HANDMADE festivalen Nordic Music, Arts and Crafts er fire dage med lydkunst, workshops, installationer, fernisering, performances, koncerter og...

Sider

UDLEJNINGSLOKALER

Mødelokale i Støberiet

Med plads til 20 mennesker

Støberiets Café

Cafeen kan lejes til fester, koncerter, konferencer og personale arrangementer.

Caféen på Kapelvej

Cafeen kan lejes til fester, koncerter og receptioner. Cafeen udlejes kun frem til kl. 01

Bevægelseslokaler, Indre Nørrebro

Støberiets bevægelseslokaler kan lejes til sportsaktiviteter og lignende.

Store sale i Støberiet

Støberiets store sal er et bevægelseslokale, som kan bookes til sportsaktiviteter, fester, koncerter og konferencer.

Øvecontainer

Container med instrumenter og lydanlæg