Vinterferie på Nørrebro

11.02.2021
Hvad kan vinterferien byde på for børn og unge? Få et samlet overblik her.

Digitale gåruter

Der ligger flere tilbud klar til dig i app'en WOOP. 
WOOP er en app der quizzer dig igennem en rute, du kan nemlig først se den næste post når du har svaret rigtigt på spørgsmålet. Vi har sammensat en håndfuld forskellige ruter, med temaer for både store og små.

Sådan gør du:
> Download app’en ”Woop” i App Store eller Google Play
> Gå til den angivet startposition
> Start app’en og log ind enten med Facebook, mail eller som gæst
> Tryk på ”Jagt”
> Find jagten f.eks. ”Find forfattere på Assistens” og tryk på den
> Tryk på ”start”
> Følg kortet og besvar de spørgsmål som dukker op på din skærm
OBS! Appen skal være åben under hele løbet, så det er en god ide at lade sin telefon helt op inden, eller tage en powerbank med.

Naturløb for børn
Benyt app'en Woop som vil føre dig på en 1,7 km gåtur rundt på Nørrebro. Undervejs på gåturen vil der være 15 poster med natur-spørgsmål. Læs mere om naturløb for børn på vores hjemmeside.

Klar - Parat - Svar!
Ruten går fra Folkets Park gennem Hans Tavsens Park og Assistens Kirkegården og har 10 poster, som er henvendt til børn i alderen 9-13 år. I perioden 13.-27. februar er der en præmie på højkant til de hurtigste. Se mere om Klar - Parat - Svar! på vores hjemmeside og se hvordan du deltager i konkurrencen. 

Harry Potter Quizzen på Nørrebro
Tag dine bedste Harry Potter venner i hånden og deltag i vores digitale Harry Potter quiz med poster rundt på Nørrebro. Quizzen er for hele familien og handler mest om de første fire bøger/film. Se mere om Harry Potter Quizzen på Nørrebro, på vores hjemmeside.

Find forfattere på Assistens
Til quizzen 'Find forfattere på Assistens' skal du finde vej blandt nogle af de forfattere og litterære personligheder der ligger begravet på Assistens Kirkegård. Start ved indgangen til Assistens kirkegården, på Jagtvej.

Romaner på ydre Nørrebro
Med quizzen 'Romaner på ydre Nørrebro' har vi fundet en række romaner der foregår mellem Nørrebro Bibliotek og Nørrebro Runddel. Start ved Nørrebro Bibliotek.

Kender du Nørrebro?
Svar på 18 spørgsmål og test din parat-viden om Nørrebro. Læs mere om Kender du Nørrebro på vores hjemmeside.

Kridt Byen af

De Bemandede Legepladsers kunstcykel og Osramhuset inviterer alle til at tegne med kridt i Vinterferien. Sammen skaber vi nogle smukke udsmykninger og små hilsner til hinanden. Du kan se mere om Kridt Byen af her og finde et kort over de fem steder.

Udsmyk Nørrebro bibliotek

Vær med til at udsmykke vinduerne på Nørrebro Bibliotek. Lav en perleplade, og aflever den i bibliotekets postkasse. Alle kan afleverer og alle kan komme forbi og se de flotte plader. Læs mere om hvordan du kan udsmykke biblioteket på begivenheden på vores hjemmeside.
 

Lysfanger XYZ

Nørrebrohallen og Membran inviterer besøgende på pladsen til selv at eksperimentere med lyskeglen. Her får du lyset i din hule hånd, og det er dig, der fører det rundt i dets utallige nuancer og former. Du kan læse mere om hvornår og hvordan du selv kan styre lyskeglen her.
 

Vinterudstilling i kufferten

Bag de store vinduer på biblioteket ud mod Den Røde Plads gemmer sig et lille eventyr. Stil dig foran vinduet og se hvad der sker.
Besøg begivenheden for at læse mere om vinterudstillingen i kufferten.

Udstillingen er skabt af Sofie Hem Jensen og Rasmus Barner
Støttet af Nørrebro Lokaludvalg