Strandbiblioteket på Amager Strand

01.06.2017
Vi satser på en solrig og læselysten sommer og har fyldt Strandbiblioteket op med alt fra Kierkegaard over Tintin til Totte og Lotte.

Solen skinner, børnene leger, og brumbasserne summer. Du breder dit håndklæde ud, tager dine solbriller på og lægger dig parat med badetøjet på, solcreme, en iskold vand og… ups, du har selvfølgelig glemt den krimi, du købte i går og havde glædet dig til at læse. Hvad skal du nu lave? En hel dag på stranden uden underholdning?!

Men sådan er det ikke længere! 

I 2017 ruller Strandbiblioteket ud på Øresundsstien skråt over for iskoisken ved Strandstation 1 og Øresund Metrostation mandag den 26. juni og triller tilbage i garagen igen fredag den 11. august. På solrige hverdage har det åbent kl. 12-18.

Hvis det regner (ikke bare er lidt gråt og blæsende, men regner), triller Strandbiblioteket ind i Pavillionen ved Prismen, Prags Boulevard 50a. 

På Strandbiblioteket kan du låne alt fra lette sommerkrimier til tunge klassikere. Fagbøger til børnene om, hvad du finder på stranden og snorkleudstyr eller et fiskenet til at fange det med, hvis du heller ikke fik pakket det. Der er også fagbøger om grill, naturvin og langsom livsstil. Magasiner om mode, design og sport.

Der er altid en bibliotekar på Strandbiblioteket, der kan oprette dig som låner, reservere bøger og give dig gode råd til læsningen. 

Hold dig opdateret på Strandbibliotekets Facebookside om åbningstiderne. De kan afhænge af vejret.