Projekt- og kulturpraktikant søges til Kulturenhed på Nørrebro

29.10.2019
Vi søger lige nu 3 praktikanter til forårssemesteret 2020

Brænder du for kultur? Byrumsprojekter, frivillighed og samskabelse? Vil du prøve at arbejde i en levende bydel med mange samarbejdspartnere?
Så tøv ikke med at søge en praktikplads hos os! 

Vi er en række kulturinstitutioner på Ydre Nørrebro under Københavns Kommune, som til dagligt arbejder med at udvikle, formidle og understøtte kultur og fritidsliv for, med og af borger på Nørrebro. Når du er praktikant hos os indgår du i arbejdet på lige fod med os, hvor gode idéer er velkomne, medejerskabet stort og der er plads til alle.

I dit praktikforløb vil du samarbejde med offentlige, private og frivillige aktører om planlægning og afvikling af små og store arrangementer. Du vil indgå i vores redaktionelle arbejde med hjemmeside og sociale medier. Alt sammen bakket op af din praktikvejleder og gode kollegaer. I foråret 2020 er fokus på kulturfestivalerne 48TIMER, 2200 Børn & Musik og Puppet Junior. Det bliver helt sikkert sjovt og lærerigt!

Hvem er du?
- Du er i gang med en videregående uddannelse
- Interesseret i kultur- og idrætslivet i en storbykontekst
- Åben og nysgerrig på verden omkring dig

Vi tilbyder
- Praktisk erfaring med projektarbejde og kulturformidling
- Et godt netværk i Københavns kulturinstitutioner
- Kontor i Nørrebrohallen med eget skrivebord og computer
- Du bliver en del af et hyggeligt og dynamisk arbejdsmiljø og får mulighed for udvikling og opstart af eget projekt

De forskellige praktikstillinger giver mulighed for at fordybe dig indenfor samskabelse, kommunikation og børnekultur.

Praktikstillingen er på ml. 22-37 timer om ugen (alt efter hvad der passer med studiet). Det er ulønnet og med fleksibel arbejdstid – aften og weekendarbejde kan forekomme.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte kommunikations- og projektmedarbejder Jette Bruun Eskerod på mail: jetteb@kk.dk.

Kultur N’s institutioner på Ydre Nørrebro har omkring 20 ansatte fordelt på Nørrebrohallen, Nørrebro Bibliotek og Osramhuset, og koordinerer samtidig aktiviteter i byrummet bl.a. på Superkilen og i Mimersparken.

Ansøgninger samt CV sendes via mail til jetteb@kk.dk

Samtaler: Vi forventer at afholde samtaler løbende – så tøv ikke med at ansøge!
Ansættelsesperiode: 13. jan.- 1. juli 2020. 22-37 timer ugentligt.
Arbejdssted: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 KBH N.

Københavns Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, race, religion og etnisk oprindelse til at søge ledige stillinger i Københavns Kommune.