Ombygning af Pilegården udskudt til 2024

Ombygningen af Kulturhuset Pilegården i Brønshøj går tidligst i gang i 2024. Det betyder, at kulturhusets brugere kan mødes og bruge kulturhusets faciliteter som normalt hele 2023.

I dag kunne Kulturhuset Pilegårdens personale skrive ud til alle foreninger, som holder til i kulturhuset, at de kan planlægge aktiviteter som de plejer også i andet halvår af 2023. 

Der er således udsigt til et helt normalt 2023 i Pilegården med kulturarrangementer, musikundervisning og lokaleudlejning til selskaber, møder og foreningsaktiviteter. 

De fleste af de kulturaktiviteter, der foregår i Pilegården i dag, flytter i foråret 2024 ind i et kommende nyt kulturhus i Brønshøj Gamle Skole. Byggetilladelsen til ombygningen af Brønshøj Gamle Skole er netop givet og entreprenøren er fundet. Ombygningen forventes at gå i gang februar 2023.  

Der var tidligere udsigt til, at kulturaktiviteter skulle foregå med færre m2 i en periode på et halvt år, hvor kun Rytterskolen og i en pavillonbygning ved Brønshøj Gamle Skole var tilgængelige.

Den nye udmelding om et normalt 2023 i Pilegården er derfor godt nyt for bydelens kulturliv. 

Læs mere om baggrunden for flytningen af kulturaktiviteterne og ombygningen af Kulturhuset Pilegården samt Brønshøj Gamle Skole her.