Nørrebro fortæller: Et år med Corona

08.04.2021
Mød- i denne portrætserie en række borgere fra Nørrebro og læs hvad de har fået ud af det forgangne år, set med positive Corona-briller.

Mød Bendy:

Hvad er din mest positive oplevelse under Corona?
Corona har givet familien mere tid til at være samme, før i tiden havde man ikke den samme tid. Før var der ikke, det samme sammenhold - det sociale liv i familien. Så det tror jeg er det mest positive, det er sket under Corona. 

Har du lært noget nyt under Corona?
Jeg har blandt andet lært vigtigheden af at vaske hænder og en masse om hygiejne. Det er ikke noget jeg har været så bevidst om før, men nu er man blevet meget bedre til det. 

Hvad er din bedste råd til andre i denne tid?
Man havde så mange bekymringer i starten, for ingen vidste ikke hvad man skulle gøre. Hvor kom smitten fra, og om man skulle dø, hvis man blev ramt. Så der var mange spørgsmål i starten – men nu er vi blevet klogere. Det er snart overstået, nu bliver flere og flere vaccineret. Det bliver kun godt fra nu af, da det værste af overstået - det kan kun gå frem ad. Vi har helt sikkert lært noget, det bliver en bedre verden. Det bliver ikke det samme som før, folk er stadig bange og alt det der, men jeg tror det hele bliver godt igen. Jeg er meget positiv.