Nørrebro fortæller: Et år med Corona

12.03.2021
  • Nørrebro fortæller: Et år med Corona. Rasmus
Mød- i denne portrætserie en række borgere fra Nørrebro og læs hvad de har fået ud af det forgangne år, set med positive Corona-briller.

Vi starter med Rasmus:
 
Hvad er din mest positive oplevelse under Corona? 
Jeg synes de der kreative tiltag i kulturlivet, har været klart det fedeste. Jeg kan huske at man i Lundtoftegade AKB, sammen med Stevnsgade Basketball lavede altanbanko. Jeg var nede og se på at de kaldte numrene op, hvor alle stod ud på deres altanerne og spillede med i højhusene på Lundtoftegade. Eksempler som det synes jeg er superfedt. Jeg synes hele den der sum af kreative tiltag, der er sket under Corona, er superfedt.  
 
Har du lært noget nyt under Corona? 
Jeg tror generelt at sætte mere pris på de nære ting, og det man godt kan lide i sin hverdag. At elske hverdagene endnu mere, og de der små gode initiativer endnu mere. Stort som småt... Bare det hele.  
 
Hvad er dit bedste råd til andre i denne tid? 
Vær positiv, det skal nok blive godt igen, som alle jo siger. Prøv at tænkt på alle de der fede ting der kommer lige om lidt. Lyset for enden af tunnelen, der er snart forår, der er snart vaccine. Der er rigtig mange aktører og kultur skabere som der bare venter på at komme i gang igen. Jeg synes at det hele bare har vist, at der så super meget initiativ og kreativitet for at få ting til at ske. Det er lige om lidt og det er på trods af at der stadig er en nedlukning, så er der alle mulige som der gerne vil lægge kræfter i, og som nok skal gøre det godt. Så er det med at nyde det som der er.