Lav kunst med Nørrebros børn!

04.02.2019
Børnekunst i Osramhuset søger kreative og engagerede frivillige til at planlægge og lave kunst med børn.

Vi søger én frivillig koordinator og flere frivillige undervisere med forskellige profiler. Brænder du for at arbejde kreativt med børn og indgå i et frivilligt fællesskab i Osramhuset? Så tøv ikke med at skrive til os! Udfyld den vedhæftede pdf nedenfor og send til dc6u@kk.dk

Børnekunst i Osramhuset har i 3 år undervist børn fra Nørrebro i forskellige kunstformer – primært billedkunst. Vi søger lige nu flere frivillige, der vil være med til at fortsætte projektet. Der er plads til nye idéer og det du og børnene brænder for at lave. Vi leder derfor efter engagerede frivillige, der vil være med til at forme kunstforløbet samt gennemføre holdene.

Børnene er en skøn og blandet flok – der er nybegyndere, erfarne, drenge, piger, forskellige etniciteter og et aldersspænd på ca. 8-13 år. Mange kommer fra familier, der ikke selv opsøger kulturtilbud, og derfor samarbejder underviserne også med FritidsGuiderne, om at nå ud til børn i de sociale byggerier.

Vi søger frivillige til følgende funktioner

1. Koordinator for Børnekunst. Du kommer til at have overblikket over de aktiviteter, der foregår på holdene, samt koordinering af underviserne og rekruttering af børn. Du vil indgå i tæt samarbejde med de frivillige undervisere i udviklingen af Børnekunst og have kontakten til Osramhusets personale.

2. Undervisere til onsdagsholdet. Du har en interesse i kunstnerisk arbejde og undervisning af børn. Undervisningen planlægges i samarbejde med koordinatoren og andre frivillige, og du vil have mulighed for at sætte dit eget præg på forløbet. Du kan både være kunstner, pædagog eller noget helt tredje. Det vigtigste er lysten til at være med.

Vi kan tilbyde

- Mulighed for at give din passion for kunst videre til børn

- Relevant erfaring til dit CV

- Mulighed for at indgå i et fællesskab af andre frivillige

- Rammer, hvor det meste er muligt – (næsten) kun fantasien sætter grænser!

- Mulighed for at give børn et kreativt og anerkendende fællesskab

Vi forventer, at du

- Er imødekommende, positiv, engageret og mødestabil

- Erfaring med kunstnerisk arbejde og/eller arbejde med børn

- Har lyst til at lære teknikker og begreber videre til børn

- Kan afsætte ca. 2 timer om ugen i minimum et halvt år

Hvornår?

Vi har lige nu hold onsdag kl. 16.30-18.00. Der er mulighed for at udvide med flere dage, så skriv endelig hvis du har lyst, men ikke kan om onsdagen.

Om os

Osramhuset er et aktivt og åbent kulturhus på Ydre Nørrebro. Vores målgruppe er primært børn, familier og unge i fritiden samt skoler, daginstitutioner og klubber. Vi har fokus på frivillighed og partnerskaber med forskellige foreninger, organisationer, private og professionelle aktører.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.