Kulturnat på Nørrebro

Til Kulturnatten på Nørrebro behøver du ikke vælge mellem englen eller djævlen, når Blågaarden inviterer til "How Do You Rest?" og Nørrebro Bibliotek inviterer "Nat over Nørrebro Bibliotek".

Fredag den 14. oktober er der Kulturnat, og i år får Nørrebro besøg af to modpoler; det okkulte og kaotiske, og det fredfulde og healende.



Nørrebro Bibliotek & Nørrebrohallen

Det sker, når Nørrebro Bibliotek inviterer Satan indenfor til en aften, hvor vi kaster os ud i det okkulte og skjulte. Med udgangspunkt i sagen om "Satanskulten på Anholt" stabler Nørrebro Bibliotek en underholdende Kulturnat på benene med musik, oplæsning, film, lysshow og uhyggelige oplevelser for børn.



Læs mere om Kulturnatten på Nørrebro Bibliotek her. 



Blågaarden

I den anden ende har vi Blågaarden, som stiller spørgsmålet "How Do You Rest?". Her handler det om begrebet "hvile" fra forskellige perspektiver. Med lyd, billede, teknologi, healing, live-radio og performance vil en række lokale kunstnere omdanne Blågårdens Bibliotek til et ”Resting Space” (hvilested) midt i myriaden af oplevelser på Kulturnatten. Sammen skaber vi et altomsluttende og fordybende rum, hvor du kan tage en pause på en hektisk aften.