HØRT er flyttet ind i baghaven

05.03.2019
I det turkise hus i Nørrebrohallens baghave ved Mimersgade er performancekollektivet HØRT flyttet ind.

HØRT er et performancekollektiv, der altid har borgerne og samfundsrelevante emner som omdrejningspunkt for deres interaktive værker. De er flyttet ind i det turkise hus i Nørrebrohallens baghave.

Med containeren i baghaven som udgangspunkt kommer HØRT løbende til at invitere beboere, hang-arounds og lokale aktører med ind i deres performances og workshops. Mandag d. 18. marts kan du fx. opleve og tage del i “arbejdet” i deres performance Demokratifabrikken.

Om HØRT

HØRT er et opråb for handling og engagement. Et øvelokale for interaktion og mellemmenneskelighed.

Helt konkret skaber HØRT rum for interaktion mellem borgere, publikummer, deltagere, organisationer og deres omverden. Det gør de for at styrke menneskers lyst, mod og evne til at forme samfundet - sammen.

For i et samfund finder man sammen! HØRT har siden 2014 udviklet kunst, koncepter og undervisning, som bringer både hjerne, hjerte og krop i spil. De etablerer altid rum for interaktion, som appellerer til sanselighed, samskabelse og solidaritet - uanset om formatet er en workshop, intervenerende performance, borgerdialog eller et undervisningsforløb.

HØRT har rødder i scenekunst, konflikthåndtering og retorik. Deres baggrund er tværfaglig - ligesåvel som deres udtryk.

HØRT har altid haft base på Nørrebro og har tidligere skabt bl.a. lydvandringen Hjem Til Blågården og siden 2017 arrangeret fortælleaftenen DET MAN SIGER på Teater Grob på Nørrebrogade.