Fokus på Københavns Biblioteker i uge 5

25.01.2019
Hvad skal Københavns biblioteker kunne i fremtiden? Vær med til at sætte retningen!

Skal bibliotekerne være mere eller måske helt digitale? Skal alle bibliotekerne have de samme tilbud, eller skal de specialiseres efter lokale behov? Skal vi have mere fokus på litteratur og læsning og mindre på kultur og aktiviteter på bibliotekerne? Eller skal bibliotekerne måske gøre en større indsats for at nå ud til børn og unge?

Københavnernes input til disse og flere spørgsmål skal hjælpe kommunen med at udvikle en fælles strategi for alle byens biblioteker de næste mange år. Derfor sætter vi i uge 5 spot på bibliotekernes fremtid.

Du kan i løbet af ugen komme ned på dit lokale bibliotek og udfylde et spørgeskema om emnet. Torsdag d. 31. januar klokken 17.00 til 19.30 inviteres alle borgere i Bispebjerg, Nørrebro og Brønshøj-Husum til rundvisning og debat om bibliotekernes fremtid i Tingbjergs flotte nye bibliotek og kulturhus.

Vi står for en let forplejning, så alt du skal gøre er at møde op.

I hele uge 5 kan du finde spørgeskemaer på alle bibliotekerne i de tre bydele. Spørgeskemaet findes også i en digital version, som du kan udfylde ved at anvende
linket https://llk.dk/iv789i.

Vi håber på at se dig på vores biblioteker samt til en spændende og hyggelig aften på Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus.

Med venlig hilsen

BIBLIOTEKET på Rentemestervej
Blågårdens Bibliotek
Brønshøj Bibliotek
Husum Bibliotek
Nørrebro Bibliotek
Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus
Bispebjerg Lokaludvalg
Brønshøj-Husum Lokaludvalg
Nørrebro Lokaludvalg