Firkantens Festival siger tak for i år

20.05.2016
  • ""
Pinsesolen plejer at danse over Blågårds Plads, når der er Firkantens Festival. Sådan var det ikke helt i 2016. Men det blev alligevel en fest. Tak for det.

For 6. år i træk fejrede vi Firkantens Festival i Pinsen med Fodboldturneringer, FOLKEKØKKEN, Nørrebroløb, te-telt med pisti- og backgammonturneringer, klubtelt med børneaktiviteter, Stenbroløb på damecykler og i Christianiavogne, snobrødsbagning, pandekagebod, loppemarked, klatrevæg, banko, popcorn og saftevand og selvfølgelig kæmpe lagkage. 

Arrangørerne takker alle frivillige og deltagende, der bidrog til festivalen. Trods vejret slog vi rekord i år med 1.000 løbere til Nørrebroløbet. 

Lokal kærlighed fra Folkets Hus, Logik & Co, Gadepulsen, Kvisten, BlågårdsBunkeren, Murergården, Capella, Cykelkooperativet, Nørrebroløbet, 18+ centrene: Gadepulsen+, Upload, Crossroad og Voldparken, Nørrebro Klatreklub, Idrætsprojektet, Støberiet, Klubbernes Gadeteam, Det Gode Naboskab, Københavns Skiltefabrik, Grace, Områdefornyelsen Indre Nørrebro, Nørrebro Lokaludvalg, Kristus Kirken, Eks-skolen Trykkeri og Bageren i Nansensgade