Digital gårute: Know Your 'Bro

23.04.2020
Gå på opdagelse på Nørrebro. Husk at holde afstand og pas på hinanden.

Know Your ’Bro” er navnet på vores digital gårute, som egentlig blev lavet for at give turister og besøgende i København mulighed for at opleve det lokale liv på Nørrebro. Men i disse corona-tider vil vi lige huske jer Københavnere på at vi har den.

Gå direkte til webapp'en på www.knowyourbro.dk.

Tag med på en digitalt guidet tur, når vi viser Nørrebros skjulte steder og historier frem. Udforsk den fem kilometer lange rute gennem app’en Motes, der fører dig forbi alt fra Assistens Kirkegård og Dronning Louises Bro til skjulte grønne lommeparker, imponerende gavlmalerier og livlige handelsgader som Blågårdsgade og Jægersborggade. 

Vi i Kultur N har udviklet ruten i samarbejde med Copenhagen Visitor Service og virksomheden Motes. 

Fakta

  • Know Your ’Bro” er et samarbejde mellem Kultur N, Københavns Kommunes turistinformation Copenhagen Visitor Service og startupvirksomheden Motes.
  • Ruten tilgås via webapp’en Motes på www.knowyourbro.dk. Den er gratis og skal være med til at åbne – måske ukendte – dele af Nørrebro op for de besøgende. Den viser vej til en række seværdigheder som Superkilen, Assistens Kirkegård og Sjællandsgade Bad med dertilhørende fortællinger om bydelens historie og ånd.
  • ​Findes lige nu kun i engelsk version, men vi arbejder på en dansk udgave.