Brænder du for kunst?

22.09.2017
Bliv frivillig til børnekunst i Osramhuset

Brænder du for kunst eller er du bare super kreativ, og har du lyst til at lære fra dig, så er Børnekunst i Osramhuset måske noget for dig.

Vi søger udadvendte og engagerede frivillige, der har interesse i at hjælpe børn, 2.-5. klasse, med at udvikle deres kreative evner. Eller som bare har lyst til at være en del af et fedt projekt sammen med andre lige så engagerede frivillige.

Om os

Børnekunst er et frivilligt drevet projekt, der ønsker at inspirere børn og unge, gennem kreativt arbejde indenfor bl.a. kunst og design. Vi er en del af Kulturhuset Osramhuset placeret tæt ved Tagensvej på Nørrebro.

Vores team består af fem frivillige underviser, i tæt samarbejde med personalet i Osramhuset

Undervisningen foregår hver onsdag fra kl. 16:30-18:00, hvor ca. 6-10 børn og 2-3 undervisere deltager pr. gang.

Om dig

Vi søger udadvendte og engagerede frivillige, der har lyst til at blive en del af projektet. Din primære opgave bliver at introducere børnene for emner indenfor kunst, design mm.

Du er selv med til at forme undervisningen i samarbejde med de andre frivillige, og får mulighed for selv at stå for planlægningen af 2-4 undervisningsgange.

Vi forventer ikke at du er en del af hver eneste undervisningsgang, men vi er interesseret i frivillige, der har tiden og lysten til at være en aktiv del af projektet og være en del af et eller flere undervisningsforløb – bestående af fire sammenhængende undervisningsgange.

 

Vi tilbyder

Børnekunst i Osramhuset bliver skabt af dem der deltager aktivt i projektet - du kan derfor være med til at sætte dit præg. Du bliver en del af et lille hold af søde engagerede frivillige, med hver deres ekspertise område og evner. Vi vil gerne have din hjælp til at støtte op om projektet og være med til at udvikle det i nye retninger.

Du får mulighed for:

At blive en del af et sjovt og spændende projekt, hvor du selv former og strukturerer undervisningen
At gøre en forskel for børn og unge mennesker i lokalområdet
At boost dit CV med undervisningserfaring og socialt arbejde
At blive en del af et lille, men effektivt team, bestående af søde og engagerede frivillige

Ved interesse skriv en mail til Jennifer på NG0M@kk.dk eller ring på telefon nr. 24 99 59 48 og så kan vi aftale et møde.

Vi glæder os til at møde dig!