Blågårdens podcastfestival

11.02.2020
  • ""
Tag til podcastfestival i Vinterpaladset - fire aftener med fælleslytning og fokus på de gode lydfortællinger.

Støberiet og Blågårdens Bibliotek inviterer i samarbejde med Københavns Radiobiograf og Københavns Biblioteker – LYD til podcastfestival i Vinterpaladset. Over fire aftener skal vi samles om de gode lydfortællinger i et opvarmet cirkustelt på Blågårds Plads. Entréen er gratis, og programmet er som følger:

11/2 kl. 19-21: Tirsdag aften lægger vi ud med Københavns Bibliotekers podcastserie ’Bag om København’, som tager dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, besøger gader og stræder, du kender. Vi får besøg af kvinden bag, Berit Freyheit, som fortæller og svarer på spørgsmål.

12/2 kl. 19-21: Onsdag aften er det Københavns Radiobiograf, som sammen med Podimo inviterer til at lytte til komikeren Geos livtag med sin far i serien ’Kan man tilgive en psykopat’ og møde producenten bag, Mads Petter Kühnel. Vi skal også høre Louise Gammelgaards historie om følgevirkningerne efter et voldsomt seksuelt overgreb i serien ’Efter sommeren’.

13/2 kl. 19-21: Torsdag aften skal det handle om Iben Maria Zeuthens seneste p1-radiodokumentar ’Læge søger grænser’ – om den tidligere læge og alternative behandler Søren Ventegodt. Gennem fem afsnit får lytteren lov til at komme tæt på ham. Meget tæt. Men hvordan manøvrerer man i den intimitet, der opstår undervejs i sådan en proces? Vi får besøg af både Iben Maria Zeuthen, hendes klipper Jacob Heldt og hovedpersonen i dokumentaren Søren Ventegodt.

14/2 kl. 19-22: Fredag aften – på selveste valentinsdag – runder vi af med en aften tilegnet Dolly Parton. Det er selvfølgelig podcasthittet ’Dolly Parton’s America’, vi skal lytte til, nærmere bestemt første afsnit ud af de i alt 9, og resten af aftenen står i kærlighedens, musikkens og festlighedernes tegn. Alle fire aftener er baren åben og entréen gratis.

Vel mødt!

Se mere her:
- facebook: Blågårdens podcastfestival
- web: Blågårdens podcastfestival