Blågårdens Bibliotek inviterer til åbningsreception

15.10.2018
  • ""
    Tegning af Joakim Drescher
Torsdag d. 25. oktober kl. 16-20 er der åbningsreception på det nye Blågårdens Bibliotek - og du er inviteret!

Som den opmærksomme borger og biblioteksbruger ikke har kunnet undgå at bemærke, er der sket store forandringer på Blågårdens Bibliotek den sidste måneds tid. Der er blevet rodet og larmet, rykket rundt og bygget om, og nye initiativer og aktiviteter er sat i søen. Biblioteket er nemlig i gang med at teste og udvikle fremtidens bibliotek på Blågården og genskabe det som et trygt og levende samlingspunkt i vores boblende bydel. Og det skal da fejres!

Derfor inviterer Blågården dig til åbningsreception. Der vil være koncerter, dj’s, oplæsning, musik og fortæller til børnene, workshops, udstillinger og meget andet for både børn, unge og voksne. Og selvfølgelig også snacks og lokale drikke. 

Oplev Rumpistols LP-release på debut-pladen fra 2003, Kristian Hartings drømmende indie-univers, Jonas Okholm Jensens 'Jeg håber og tror at TWIN PEAKS vil samle os igen' ude på Forlaget Escho, Demotekets virvar af skatte fra undergrunden, CPH MUSIC MAKER SPACE DIY-synthesizer-workshop (begrænset plads), forlængelsen af Thomas Pålssons udstilling: Tankeløst stof 2, børnemusik på rejsegrammofon og Laura Kamis Wrang som fortæller historier på børnebiblioteket, smag på prisvindende Ukrudt/FRAK-sodavand fra bydelens rødder, BYOB-kunstbiograf fra Kommunal kunst og teknik og "dj's fra biblioteket" med Lytteklubben, som vender plader fra samlingen.

Vi glæder os til at se dig!