48TIMER Festival og KulturSkaberne søger to praktikanter

10.01.2018
48TIMER Festival er en stor, tilbagevendende kulturfestival på Nørrebro, som forløber over 48 timer den sidste weekend i april.

Festivalen inddrager hele Nørrebro og Nørrebros aktører, og viser det særlige, skæve og personligt vedkommende Nørrebro frem for hele byen. Sidste år rummede festivalen ca. 90 events, med ca. 110 deltagende aktører med events fordelt over hele bydelen, ud over weekenden, på alle tider og for en hver smag. Festivalen er initieret og koordineret af Kultur N og Verdenskulturcentret, under Kultur- og Fritidsforvaltningen.
Som praktikant bliver du en central del af 48TIMER Festivals festivalkontor, og KulturSkaberne i Kultur N. Som praktikant indgår du i et tæt samarbejde med resten af festivalkontoret. Du får spændende, ansvarsgivende, kreative, men også krævende, opgaver. Vi forventer at du er pligtopfyldende, men du får også rig mulighed for at sætte dit eget tydelige præg på både form og indhold. Vi garanterer, at du får travlt, men også at du får en sjov og spændende tid. Vi søger specifikt to praktikanter på KulturSkaberkontoret i Kultur N. Udover at skulle sidde primært med festivalen, vil du også kunne få andre opgaver inden for kulturprojektarbejdet i Kultur N. 

Forudsætninger for at komme i betragtning:

 • Du brænder for at arbejde med kulturformidling og –projekter i et energisk og kreativt miljø.
 • Du synes det er spændende at være en del af en stor bydelsfestival og kan se dig selv i udviklingen, planlægningen og afviklingen af festivalen.
 • Du kan lide at arbejde selvstændigt, men fungerer også godt i teams.
 • Du er god til at tænke i kreative løsninger, men heller ikke bange for opsøgende arbejde, at tage fat og udføre de konkrete og praktiske opgaver som kommer i forlængelse af et arbejde med en kultur festival.
 • Du behersker fint de digitale kommunikationsplatforme, herunder især de sociale medier.
 • Du kan overholde deadlines og til tider håndtere travlhed.

Vi tilbyder: 

 • At være midt i udviklingen, planlægningen og afviklingen af en stor Nørrebro kulturfestival, som er i fremdrift og som nyder stor synlighed.
 • At blive en central del af det koordinerende, fremdrivende og professionelle organ på festivalen.
 • Meget frihed under ansvar og mulighed for at praktisere din faglighed på en kreativ arbejdsplads.
 • En masse nye praktiske erfaringer og netværker.
 • En fast terminal og arbejdsplads i Kultur N

Praktikstillingen ligger fra januar (hurtigst muligt!) til ca. 1. juli og gerne på fuld tid (37 timer/ugentligt), med mulighed for forhandling. Det er ulønnet og med fleksibel arbejdstid – aften og weekendarbejde kan forekomme. Vil du vide mere om praktikstillingen, kan du kontakte kulturkoordinator Niels Ladefoged: nielsl@kff.kk.dk eller tlf. 26 14 05 39 
Ansøgninger samt CV sendes via mail til nielsl@kff.kk.dk 
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt!!  
Arbejdssted: Primært Nørrebrohallen og Osramhuset, 2200 KBH N.

Se mere om 48TIMER Festival på www.48timer.com

Københavns Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, race, religion og etnisk oprindelse til at søge ledige stillinger i Københavns Kommune