48 TIMER Festival 2022

48 TIMER Festival er en samskabelsesfestival, som hører under Foreningen af Blågårds Plads og sker i tæt samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, KEA og mange seje, kreative aktører på Nørrebro.

48TIMER Festival er tilbage! I år finder den sted i weekenden d. 13.-15. maj.

Den bydelsdækkende kulturfestival på Nørrebro er til for at gøre byen til et endnu bedre sted at bo, besøge og være i. Sammen med besøgende fra hele København fejrer vi alt det særlige i en hel weekend, hvor vi hylder det personlige, nørdede og skæve, vi finder på Nørrebro. Festivalens indhold er skabt af lokale aktører bestående af foreninger, organisationer, kunstnere, erhvervsdrivende, beboere og andre ildsjæle. Indslagene og de mange events er geografisk sporadisk fordelt over hele Nørrebro, samlet og synliggjort af et koordinerende festivalkontor.

Festivalen startede i 2012 som et kommunalt projekt på tværs af kulturhusene på Nørrebro og er i 2021 blevet overdraget til Foreningen af Blågårds Plads. Festivalen skabes som et samarbejde på tværs af foreningen og kulturhusene Union, Støberiet, Osramhuset og Nørrebrohallen samt arrangørgruppen KulturSkaberne – og selvfølgelig i samarbejde med lokale aktører og frivillige.

I 2022 finder festivalen sted i weekenden fra den 13.-15. maj.

Se mere om 48TIMER Festival på 48timerfestival.dk

48 TIMER Festival

Foreningen af Blågårds Plads

Blågårds Plads 2

2200 København N