24 Steder På Nørrebro

01.12.2020
I år udkommer kulturjulekalenderen '24 Dage Med Kultur' som den mere Corona-venlig version: '24 Steder på Nørrebro'.

Du husker måske 24 Dage Med Kultur fra de foregangende år. En Nørrebrosk kulturjulekalender hvor der i de 24 dage op til jul bliver præsenteret 24 forskellige arrangementer. Arrangementerne plejer at samle folk fra nær og fjern på Nørrebro, og sætter spot på nogle af de mange fede aktører, som skaber kultur for folket her i landets tættest befolkede bydel.

Men da vi lever i en tid, hvor vi ikke må samles for mange, er der blevet tænkt i nye baner. Derfor præsentere vi, Kulturskaberne på Nørrebro, i år 24 Steder På Nørrebro. En julekalender som hver dag op til jul kommer til at præsentere kulturelle steder på Nørrebro, som er centrale for lokal- og kulturlivet i vores fantastiske bydel. 

De 24 Steder På Nørrebro vil blive præsenteret i en fysisk brochure, som vil blive tilgængelig i dit lokale kulturhus i løbet af december. Brochuren vil også blive tilgængelig online. Men indtil da, kan du følge med på vores Facebookside 24 Dage Med Kultur, hvor vi hver dag vil præsentere et nyt sted. Vi håber at I vil følge med! 

Glædelig jul og god kultur!

Hjertelige hilsner fra
Kulturskaberne Nørrebro