Blues Man 2022 - hyldestkoncert for Troels Jensen

For præcis to år siden gik en af de helt store skikkelser på den danske bluesscene bort. Troels Jensens bemærkelsesværdige karriere strakte sig over fem årtier og som musiker mestrede alt lige fra den akustiske delta-blues og den elektriske Chicago-blues, men heller ikke bluegrass, folk, jazz og gospel var fremmed for ham. Denne dag fylder et udvalg af hans musikalske arvtagere og blueskollegaer Pilegårdens have med et forrygende miks af blues, soul og gospel.

Kunstakademiet udstiller i Brønshøj Gamle Skole

Inden Brønshøj Gamle Skole får en kærlig overhaling og bliver ombygget til kulturhus bliver den gamle folkeskole indtaget af studerende fra kunstakademiet i København. Bachelorudstillingen har tidligere fundet sted få hundrede meter længere nede af Brønshøjvej i Brønshøj Vandtårn. Her præsenterer Det Kongelige Akademi - Arkitektur i København i øvrigt i samme periode en udstilling, hvor kunst møder arkitektur, så der er god anledning til at lægge vejen forbi begge udstillinger.

Drop in rytmik

Vi synger, danser, spiller, drejer, svajer, hopper og kører i tog og karrusel. Vi danser spejldans, hopper op i æbletræet, leger hulelege og gemmelege med tørklæder og faldskærm og holder rytmen med rasleæg og trommer. 

Til sidst slapper vi af til lidt rolig musik og holder måske en efterfest med de der helt fortryllende sæbebobler.

Praktisk

Mest for 3 - 18 måneder.

Pris: 60kr. (MobilePay og kontanter modtages).

Hoppeloppen

Er du på udkig efter en god lille weekendtur? I Pilegårdens kælder finder du en selvbetjent indendørs legestue til tumlastik. Der er en masse seje redskaber, som inviterer børnene til leg, ballade og balance.

Der er åbent fra kl. 9-16. Ingen tilmelding - bare duk op.  Hoppeloppen er kun for børn i alderen 1-5 år. 

Hoppeloppens redskaber er købt med støtte fra Nordea Fonden

Multikulturel Familiefest

Kære Nørrebroere

Dine naboer inviterer dig til Multikulturel Familiefest på Blågårds Plads lørdag d. 7. maj fra kl. 12-18.

Der vil være hoppeborge, ansigtsmaling, hennatatovering, tegnekonkurrence, balloner, kage og mad. Fra kl. 12-16 er der karrusel og et lille tog der kører rundt om pladsen. Og det hele er gratis!

Vi glæder os til at se jer alle!

Venlige hilsener

FSB Ågården
FSB Blågården
Nørrebrobyggerne
Familiegruppen
Bydelsmødrene
Danish Muslim Aid
Prater
Blågården
- og frivillige Nørrebroere

Det Kongelige Akademi – arkitektur + Cooper Union, NY: Pedagogies of Control, Risk and Productive Failure

Udstillingen samler en række arkitekter fra to fremtrædende miljøer med tradition for at inddrage den kunstneriske praksis i arkitekturen. 

Fri entré

Udstillingen kan ses gratis i perioden 17. maj-12. juni. 
Der er åbent mandag-fredag kl. 13-18 og i weekender kl. 11-16.
 

ENG:

The Royal Danish Academy – Architecture and The Cooper Union in New York present a joint exhibition in Brønshøj Water Tower.