KulturSkaberne 2200

Har du en god idé? Så kan vi hjælpe dig med at realisere den.

Går du rundt med en spændende idé til et kulturprojekt i maven, men ved du ikke helt hvad næste skridt er? Lad KulturSkaberne hjælpe dig med at få din idé realiseret.

Få hjælp af en kulturkonsulent
Hvert arrangement eller projektidé kan få tilknyttet en lokal konsulent fra KulturSkaberne, som vil følge og støtte dit arrangement fra start til slut. Støtten vil primært bestå i vejledende møder, hvor vi kan hjælpe med idéudvikling, fundraising, tilladelser og generel projektplanlægning såsom tidsplaner, drejebøger, briefinger osv.

På Blågårdens Bibliotek er det Dorte, der er kontaktperson på KulturSkaberne. Kontakt hende på email: bibbla@kff.kk.dk eller kig forbi biblioteket og spørg efter Dorte.

Lån lokaler og udstyr
Som borger har du også mulighed for at låne nogle af BLÅGÅRDENs lokaler og faciliteter. Vi har for eksempel biblioteksrummet og nogle udendørsarealer. Det eneste vi kræver er, at arrangementerne er åbne for alle borgere. KulturSkaberne råder ligeledes over en del udstyr, som vi gerne udlåner til de borgere, vi samarbejder med omkring projekter, for eksempel PA-anlæg, bålfad og så videre.

Projektværktøjer
Kulturskaberne har samlet en række værktøjer, som kan være med til at hjælpe dig i gang med dit projekt og sørge for, at du kommer helt i mål: for eksempel projektplan, fundraising, og PR. 

Vi glæder os til at skabe kultur med dig!

Følg med på facebook - Kulturskaberne på Nørrebro