KULTURSKABERNE

 • ""
Har du lyst til at være med til at skabe kultur?

Synes du, dit lokalområde mangler en barselscafe, en squashturnering, en rockfestival, en fuglekasseworkshop eller en Danmarksturnering i bobspil, og er du frisk på selv at være tovholder? Så kontakt Kulturskaberne! Vi kan hjælpe dig med vejledning og støtte til udvikling, planlægning og afholdelse af dine egne kulturarrangementer og -projekter.

 • Hvem er KulturSkaberne?
  KulturSkaberne er et ”kulturelt værksted”, hvor du som borger har mulighed for at få vejledning og støtte til idéudvikling, planlægning og afvikling af dine egne kulturarrangementer. Hvor gammel du er, hvilken kommune du bor i, eller hvor meget erfaring du har med planlægning af arrangementer, er underordnet. Det vigtigste er, at du har lyst, tid og mod på at være med til at gøre din by endnu mere livlig, eksperimenterende, kreativ og involverende at bo i.
   
 • Hvilke arrangementer?
  Helt konkret kan projekterne være enkeltstående arrangementer som f.eks. en koncert, en kunst- eller fotoudstilling, en fest, et dansearrangement, et sportarrangement eller et politisk debatarrangement. Men du har også mulighed for at lave tilbagevendende arrangementer eller længerevarende projekter som f.eks. yoga- eller musikundervisning, en festival eller en opsætning af en kunstinstallation i den lokale park. Hvad arrangementerne kan og må indeholde, er kun begrænset af din egen fantasi og økonomi, samt at de ikke er kommercielle og i øvrigt holder sig indenfor lovens rammer. 
   
 • Hvad kan KulturSkaberne tilbyde?
  Hvert arrangement eller projektidé får tilknyttet en vejleder fra KulturSkaberne, som vil følge og støtte dit arrangement fra start til slut. Støtten vil primært bestå i vejledende møder, hvor du kan få hjælp til ideudvikling, planlægning, afvikling og evt. fundraising. Udover vejledningen vil du have mulighed for at låne de lokaler og andre faciliteter, som kulturhusene råder over. Hvad du helt konkret kan låne, er op til det enkelte kulturhus.
   
 • Interesseret? Skriv til os på enten stoeberiet@kk.dk eller norrebrohallen@kff.kk.dk