Korsgadehallen

Mandag, 21. oktober 2019

Korsgadehallens åbningstider

15:00 - 23:00
08:00 - 15:00 Selvbetjening

Horizontal tabs

Korsgadehallens åbningstider

Kontaktoplysninger
Korsgade 29
2200 København N
Mail: korsgadehallen@kff.kk.dk
Telefon: 3366 8510 / 3366 8511
(Hverdage kl. 8.30-12.30)

Korsgadehallen ligger lige i hjertet af Nørrebro og er fuld af muligheder for dig, der godt kan lide at bevæge dig. Hallen har både en boldsal, hvor du kan spille fodbold, volley eller hockey med en af vores foreninger. I dansesalen er der alt fra dancehall til yoga, og kampsportsområdet kan du bruge til blandt andet babygymnastik og kick boksning.  

Hallen er omkranset af en stor balkon, hvor du kan kigge ned på poderne, der spiller bold, eller nyde mellemøstlige tapas, når Ishtar - De Etniske Rødstrømper inviterer til folkekøkken hver onsdag kl. 17-19. 

Korsgadehallen er en del af Kultur N, og vi holder blandt andet FerieCamp i hallen, når det er for koldt til at være udenfor. Se alle vores arrangementer her. Du kan også tilmelde dig Korsgadehallens nyhedsbrev og løbende blive opdateret på, hvad der sker i hallen.

Lej lokaler

Selvom Korsgadehallen først og fremmest er en idrætshal, bliver den også brugt til andre ting som for eksempel bryllupsfest, Eid, borgermøder, kurdisk nytår og valgsted. Korsgadehallen er også velegnet til konferencer og messer med sin størrelse, beliggenhed og faciliteter. Du kan leje hele hallen eller blot dele af den, som eksempelvis kampsportsområdet, hvor du kan sætte gymnastikredskaber op og holde en festlig og aktiv børnefødselsdag. Se muligheder og priser her

Foto: dennislfoto.dk

FASTE AKTIVITETER

I efterårsferien er der FerieCamp i Korsgadehallen, Nørrebrohallen og Osramhuset.
4 børn optræder med en HipHop dans på scenen
Vi skal have det sjovt og lære nogle seje moves og koreografier.

Sider

NYESTE BLOG

Sider

NYHEDER

Er lejligheden for lille til den optimale børnefødselsdag med fangeleg og kluddermor? Så slip ungerne løs i Korsgadehallen!

Sider

BOOK SALE TIL SPORT ELLER KONFERENCER

Dansesalen i Korsgadehallen

Dansesal til cirka 20 personer.

Boldsalen i Korsgadehallen

Boldsalen kan benyttes til både idræt og konferencer.

Kampsportsområde i Korsgadehallen

Område til max 20 personer.