Kapelvej 44

Lørdag, 23. oktober 2021

Kapelvej 44s åbningstider

08:00 - 22:00

Horizontal tabs

Kapelvej 44s åbningstider

Kontaktoplysninger
Kapelvej 44
2200 København N
Mail: stoeberiet@kff.kk.dk

Dit medborgerhus på Nørrebro

Kapelvej 44 et levende og lokalt forankret kulturhus. Unge som ældre fra bydelen er husets hjertet. De er involveret i husets udvikling og spiller en central rolle i husets aktiviteter. De er med i køkkenet, når der er folkekøkken, fester, debatter og meget andet og sætter deres præg på både det byggede og det sociale miljø.

Hver en krog af huset emmer af lokalgrund og undergrund. I lokalerne rundt om cafeen kan du blandt andre møde Hari fra Kommunal Dubplate Service, der ligesom Firehouse, 2000F, Strøm, Raske Penge, Klumben og andre musikere har deres daglige gang i huset. I dagstimerne er store dele af huset brugt som Byhøjskole.

I husets hyggelige baggård har en Nørrebrobaseret forening skurerne, hvorfra der skal opbygges en udendørs "dagligstue" til glæde for brugere og gæster. Foreningens formål er at huske på lokalhistorie, opbygge ny historie og sammen med K44 skabe liv og tryghed i gården og huset. Gerne med jobs til unge i kvarteret.

Der er i forvejen mange unge tilknyttet huset, både i jobs og i frivillighed.

Kapelvej 44's vision er at facilitere og skabe positiv relation mellem generationer og spille en aktiv rolle i lokalmiljøet på Nørrebro. Huset er en del af Kulturhuset Blågården og Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning på Nørrebro.

Lej lokaler

Hvis du vil leje et lokale til dit barns navngivning, skilsmissefesten eller brylluppet, er Kapelvej 44's café en mulighed. Huset har også lokaler til bevægelse. Læs om lokalerne på Kapelvej 44 her, og gå ind og tjek det ud via www.bookbyen.dk.

Følg også Kapelvej 44 på Facebook

FASTE AKTIVITETER

Dans salsa med Salsabine.
Fars legestue i gymnastiksalen på Kapelvej 44.

Sider

NYESTE BLOG

Sider

NYHEDER

brugbyen.nu
Når du opretter en profil på Københavns Kommunes portal, Brugbyen.nu, får du et skræddersyet overblik over kultur- og fritidstilbud i byen.

Sider

UDLEJNINGSLOKALER

Caféen på Kapelvej 44

Caféen kan lejes til fester, koncerter og receptioner.

Salen i Støberiet

Støberiets store sal er et bevægelseslokale, som kan bookes til sportsaktiviteter, fester, koncerter, kulturarrangementer og konferencer.

Bevægelseslokaler på Indre Nørrebro

Bevægelseslokalerne på Kapelvej 44 kan lejes til sportsaktiviteter og lignende.

Øvecontainer

Container med instrumenter og lydanlæg

Forplejning

Ishtar - De Etniske Rødstrømper kan stå for din forplejning, når du lejer lokaler i Støberiet.