Kontaktoplysninger

Valhalsgade 4
2200 København N
Osram@kff.kk.dk

Om Osramhuset

Osramhuset er et aktivt og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne. Du finder også vores grønne væksthus Bioteket udenfor, som er et spændende nyt planteprojekt. Osramhuset har godt 225.000 besøgende årligt.

Samskabelse gør Osramhuset stærkt
Osramhuset er førende inden for samskabelse med Nørrebro-borgere og giver gerne plads og gode råd til frivillige kulturiværksættere og sociale projektmagere. Vi er en del af KulturSkaberne, så hvis du er interesseret i at lave et arrangement eller en fast aktivitet i Osramhuset, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Osramhuset er førende inden for samskabelse med Nørrebros borgere og giver gerne plads og gode råd til frivillige kulturiværksættere og sociale projektmagere.

Børnekultur for alle
Osramhuset sørger for at sikre børnekultur af høj kvalitet på Nørrebro. Vi arrangerer børneteater, workshops og koncerter for skoler, børnehaver og familier, laver festivaler og udbyder kreative fritidsaktiviteter. Til ’Weekend For Børn’ og i legestuen kan du møde andre familier. Og du kan tage skolekammerater med til dans, yoga, musik og kor.
Osramhuset sørger for at sikre børnekultur af høj kvalitet på Nørrebro. Vi arrangerer børneteater, workshops og koncerter for skoler, børnehaver og familier.

Spillested på Ydre Nørrebro
Osramhuset er også et spillested, og lægger årligt scene til en række af koncerter med vækstlaget, arrangeret af både huset selv, Nørrebro Jazzklub og KoncertKlubben.  I det hele taget er der en lang række af foreninger og frivillige kulturskabere, som arrangerer koncerter i Osramhuset.

Osramhuset i byrummet
Osramhuset rykker tit ud i byrummet. Vi er bl.a. med til at lave tre Nørrebros festivaler, 48 TIMER FESTIVAL, 2200 Børn & Musik og 24 Dage med Kultur.