LEJ LOKALER PÅ INDRE NØRREBRO

Mangler du lokaler til møder, konferencer, workshops, koncerter eller private fester? På Indre Nørrebro har Kultur N et bredt udvalg. Klik på det ønskede lokale, og se hvordan du booker. Nogle lokaler kan bookes direkte, andre skal bookes via personlig henvendelse. 

OBS!

Det er for tiden ikke muligt at booke lokalerne hos os. Vi afventer informationer om en kommende genåbning, og i mellemtiden kan vi desværre ikke svare på booking-forespørgsler. Men kontakt os så snart vi åbner, så kigger vi på det. 

Ændrede retningslinjer ifm. coronasituationen

Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at aflyse enhver booket og på forhånd aftalt aktivitet på vores faciliteter, såfremt bookingen ikke er i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og vejledning vedrørende coronavirus/Covid-19, eller andre forholdsregler i forlængelse af dette. 

Der vil i øvrigt være særlige retningslinjer og tiltag, du skal følge, for at formindske risiko for smittespredning af Covid-19. Det drejer sig blandt andet om rengøring.

Salen i Støberiet

Støberiets store sal er et bevægelseslokale, som kan bookes til sportsaktiviteter, fester, koncerter, kulturarrangementer og konferencer.

Bevægelseslokaler på Indre Nørrebro

Bevægelseslokalerne på Kapelvej 44 kan lejes til sportsaktiviteter og lignende.

Øvecontainer

Container med instrumenter og lydanlæg

Støberiets Café

Cafeen kan lejes til fester, koncerter, konferencer og personale-arrangementer.

Caféen på Kapelvej 44

Caféen kan lejes til fester, koncerter og receptioner.

Mødelokale i Støberiet

Lokale med plads til 12 personer.

Mødelokale i Korsgadehallen

Velindrettet og moderne mødefacilitet.