Om Osramhuset

Billede
Osramhusets facade og indgang

Om Osramhuset

Osramhuset er et aktivt og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.

Fotograf
Daniel Liversage

Samskabelse gør Osramhuset stærkt

Osramhuset er førende inden for samskabelse med Nørrebro-borgere og giver gerne plads og gode råd til frivillige kulturiværksættere og sociale projektmagere. Vi er en del af KulturSkaberne, så hvis du er interesseret i at lave et arrangement eller en fast aktivitet i Osramhuset, er du derfor altid velkommen til at kontakte os.

Børnekultur for alle

Osramhuset sørger for at sikre børnekultur af høj kvalitet på Nørrebro. Vi arrangerer børneteater, workshops og koncerter for skoler, børnehaver og familier, laver festivaler og udbyder kreative fritidsaktiviteter. Til ’Weekend For Børn’ og i legestuen kan du møde andre familier. Og du kan tage skolekammerater med til dans, yoga, musik og kor.

Spillested på Ydre Nørrebro

Osramhuset er også et spillested, og lægger årligt scene til en række af koncerter med vækstlaget, arrangeret af både huset selv, Nørrebro Jazzklub og KoncertKlubben.  I det hele taget er der en lang række af foreninger og frivillige kulturskabere, som arrangerer koncerter i Osramhuset.

Osramhuset i byrummet

Osramhuset rykker tit ud i byrummet. Vi er bl.a. med til at lave tre Nørrebros festivaler, 48 TIMER FESTIVAL, 2200 Børn & Musik og 24 Dage med Kultur.