Yogafeen – Tommelise / Weekend for børn

28 sep

Dato

lør. 28. sep. kl. 11.00 til kl. 12.00
Gratis
Tag med på et magisk yogaeventyr sammen med Yogafeen og dit barn.

Vi dykker ned i H.C. Andersens kendte eventyr 'Tommelise', og du som forælder får mulighed for at møde dit eget indre legebarn og komme ud af dit hoved og ned i kroppen. Det er sjovt for børnene at kunne lege med sine forældre og sammen dele udfordringer og oplevelser. Historien om Tommelise er fyldt med sjove yogastillinger som bliver en leg for børnene. For eksempel møder vi den gamle kone, lille Tommelise, Skrubtudsen, Sommerfuglen, oldenborre, Markmusen, Muldvarpen, Svalen og Prisen af blomsterne. 

Til sidst sænker den lille yogasøvn sig over os, og vi tager os god tid til afspændingen, som er noget både børn og voksne ser frem til. Rikke Dall-Hansen, også er kaldt Yogafeen, bruger også øvelser fra mindfulness og sin tid som professionel danser og cirkusartist og sin baggrund som kropsterapeut for at gøre dette eventyr ekstra magisk. Læs mere på www.navasanakbh.com. Yogaen har positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration, samtidig med at den stimulerer barnets sanser og medvirker til, at barnet lærer at finde ro.

Alder: 3-5 år
Hvor: Blågårdens Bibliotek, 1. sal

...

Weekend for børn er arrangementer for børn i Kultur- og Fritidsforvaltningens institutioner på Nørrebro – i samarbejde med BO-90, FSB-boligafdelingen Nørrebro. Vi beder alle overholde aldersgrænserne af hensyn til alle børn. Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.