At tænke med røven - en quiz for dumme og dovne børn

  • Foto: Live Art Denmark
15 dec

Dato

15.12.2018, 13:00 til 14:00
Gratis
I denne performance for dumme børn og voksne forsøger vi at lære lidt om, hvad al den dumhed og dovenskab egentlig er for noget.

Alle ved, at hver generations børn er dummere og dovnere end den forrige. I denne performance for dumme børn og voksne forsøger vi at lære lidt om, hvad al den dumhed og dovenskab egentlig er for noget.

Hvis man er doven, så siges det, at man skal lette røven, og samtidig så er røven jo indbegrebet af dumhed. Hvis man vil vide noget om dumhed og dovenskab, er det derfor måske en god idé at spørge en røv til råds? Derfor vil billedkunstneren Ulla Hvejsel sætte sin røv på spil i en quiz om emnet. 

Det vil hun gøre i et slags dukketeater, hvor hendes bare numse vil stille spørgsmål om dumhed og dovenskab, fra et ældgammelt kunstværk der hedder “Arbejde”. Det er malet for cirka 150 år siden af en engelsk maler, der hed Ford Madox Brown.

Quizzen kan sikkert bedst forstås af dumme og dovne børn, men det skal dog ikke afvises, at nogle voksne også er både dumme og dovne nok til at være med.

Varighed: 25 minutter / hvorefter børn og voksne og vindere og tabere kan få lov til at hver deres egen medalje i dumhed og dovenskab.