Prinsessen på ærten v. Teater AstaBasta / Weekend for børn

18 okt

Dato

søn. 18. okt. kl. 11.00 til kl. 12.00
Gratis
Tilmelding åbner d. 11/10 kl. 9
H.C. Andersens eventyr fortalt med dukker, musik og ærter af Karina Nielsen fra Teater AstaBasta.

Prinsen er så ked af det, for han kan ikke finde den rigtige prinsesse. Men pludselig en dag bliver det et frygteligt uvejr, og det banker på en af slottets porte. Udenfor står der den dejligste prinsesse, men er hun nu også rigtig? Et rigtigt eventyr som fortælles levende med dukker, musik og ærter af Karina Nielsen fra Teater AstaBasta. Frit efter H.C. Andersens eventyr.

  • Alder: Fra 3 år
  • Tilmelding: Både børn og voksne skal tilmeldes. Tilmeldingen åbner en uge før, arrangementet starter

Om Weekend for børn

I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Hent programmet på Nørrebro Bibliotek, Blågårdens Bibliotek eller i Osramhuset. Alle arrangementerne kan også findes i vores arrangementkalender på kulturn.kk.dk

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.