Nycirkuskampagniet Cikaros & Teater Kimone præsenterer: Omvendt / Weekend for børn

26 sep

Dato

lør. 26. sep. kl. 10.00 til kl. 11.00
Nycirkuskompagniet Cikaros & Teater Kimone præsenterer: Omvendt – en danseakrobatisk leg med det omvendte.

Der var en, og der var en anden. Så der var to. Nej, der var to, og de var en og en – eller var det omvendt? En står på hænder. En er inde i en kasse. To kasser, to kroppe, oppe og nede, inde og ude. De er ens. Og omvendte.Vi dykker ned i den barnlige og umiddelbare fascination af det omvendte. To håndstandsartister skaber et fantasiunivers med overraskende koreografier og finurlige bevægelser, der bytter rundt på perspektiver og inviterer publikum ind i begejstringen for det omvendte.Omvendt er en elegant og legende nycirkusforestilling og en eftertænksom fortælling om at være menneske.

  • Alder: 3-7 år
  • Tilmelding: Både børn og voksne skal tilmeldes

Om Weekend for børn

I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Hent programmet på Nørrebro Bibliotek, Blågårdens Bibliotek eller i Osramhuset. Alle arrangementerne kan også findes i vores arrangementkalender på kulturn.kk.d. Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.