Nattergalen på Nørrebro Bibliotek v. Teatret Fyren & Flammen

06 dec

Dato

06.12.2019, 09:15 til 11:05
Gratis
Alder: fra 4 til 9 år (til og med 3. klasse) To forestillinger: første forestilling kl. 09.15 og anden forestilling kl. 10.30 Varighed: 35 min. Tilmelding til Y72i@kk.dk
Kom til en hyggelig formiddag med forestillingen om Nattergalen der sang for kejseren af Kina

I Kina ved du jo nok, er kejseren en kineser og alle de han har om sig, er kinesere. Det er nu mange år siden, men just derfor er det værd at høre historien, før man glemmer den! 

Sådan starter H. C. Andersens eventyr. Nattergalen er eventyret om den lille fugl, der synger for kejseren af Kina, så han får tårer i øjnene. Nattergalen er historien om det kunstige overfor det naturlige. Nattergalen er en af H.C. Andersens poetiske perler. 

I Teatret Fyren og Flammens udgave af Nattergalen spilles eventyret ud i en visuel forestilling, hvor det fysiske og talte ord bringer os gennem historien. De to performere springer rundt i de forskellige roller. Forestillingen er en poetisk dansant rejse, hvor publikum drages ind og bliver en del af hoffet. Forestillingen er minimalistisk i sit udtryk og ender som eventyret med, at den ægte nattergal kommer på kejserens dødsleje og synger ham tilbage til livet.

Alder: fra 4 til 9 år (til og med 3. klasse)

Tid: første forestilling kl. 09.15 og anden forestilling kl. 10.30

Varighed: 35 min.

Forestillingen spiller i biblioteket ved de store vinduer ved elevatoren. Kom i god tid til at få overtøjet af - forestillingen starter præcis.

Tilmelding til Y72i@kk.dk / 29113089 - oplys antal børn, alder og hvilken forestilling i ønsker