Kulturnat i Bioteket

12 okt

Dato

12.10.2018, 18:00 til 13.10.2018, 01:00
Forbeholdt gæster med Kulturpas
Adgang til arrangementet i Bioteket og Osramhuset er forbeholdt gæster med Kulturpas.
Bioteket og Osramhuset præsenterer: En Rejse Gennem Sanserne

Kom med på en rejse gennem det sensoriske system, og oplev en ny verden af indtryk, når Bioteket kuraterer en sanselig rejse af dufte-, lyde-, syn – og smagsindtryk. 

Du bliver taget med ned i dybet af sansernes mærkværdige univers, hvor du skal føle, dufte og smage dig frem for at løse et spændende mysterium med hjælp fra en gal opfinder. Du vil blive guidet gennem Osramhusets mange afkroge for at finde ingredienserne, der kan løse mysteriet og redde verdenen, som vi kender den.  

Rejsen slutter i Bioteket, hvor der serveres spændende smagsprøver og fantasifulde drinks (m/u alkohol). 

Bioteket holder åbent hele aftenen, hvor du kan hænge ud i baren og gå på opdagelse i Biotekets mange svampe, planter, insekter og fisk. 

Læs mere om begivenheden 'En Rejse Gennem Sanserne' på Facebook

 
Praktisk  

Turen foregår hver time med en begrænsning på 30 personer pr. tur. 
Første tur starter kl. 18.30 og sidste kl. 22.30.  

Mødested: Foran Osramhusets hovedindgang. 

Arrangementet er for både børn og voksne.

 

Kulturpas

Adgang til arrangementet i Bioteket og Osramhuset er forbeholdt gæster med Kulturpas. Kulturpasset er et badge, der giver adgang til samtlige arrangementer under Kulturnatten og gratis transport med tog, bus og metro i Hovedstadsområdet i tidsrummet fra kl. 17-05. Kulturpasset koster 95 kr. og kan købes online på kulturnatten.dk og fra den 1. oktober også på de fleste S-togsstationer, biblioteker og kulturinstitutioner i København og på Frederiksberg.