Koncert: Mellemblond + Per Kristensen

17 aug

Dato

17.08.2018, 20:00 til 23:59
100,- + gebyr
Protestsang, lyrisk intelligens og rockpoesi i Osramhuset

Oplev lyrisk intelligens og rockpoetiske ballader med stærke budskaber, når Kristoffer Munck Mortensen, også kendt som Mellemblond, giver koncert i Osramhuset bakket op af et stjernehold af musikere. Vi fuldender aftenen med vores legendariske protestsanger Per Kristensen, som er klar med helt nye sange og ironiske kommentarer til hverdagslivets mange facetter. 

MELLEMBLOND: Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer og stor anmelderros for både musikken og teksterne. Den 4. maj udkom Mellemblonds seneste album, Guldlokzonen, som Kristoffer selv beskriver som en intim og ærlig popballade med kærlighedssange om både den lyse og mørke romantik. Mellemblond er lyrisk intelligent og følger en unik rød tråd mellem vokal og tekstunivers. 
Mellemblonds eneste rigtige medlem Kristoffer Munck Mortensen er til koncerten bakket op af et stjernehold af musikere bestående af Jakob Falgren og Jakob Høyer, der for tiden begge spiller fast med Trentemøller på bas og trommer. Derudover er keyboardtroldmand og jazzpianist Simon Toldam trådt til, hvilket skaber en unik platform for en af landets mest ekvilibristiske og samtidig følsomme guitarist og rockpoet, Kristoffer Munck Mortensen.

Lyt til første single fra albummet Guldlokzonen ”Elsk og bliv elsket” her: https://www.youtube.com/watch?v=DEGnBeKfGKs

Kort om sangen beskrevet af Kristoffer Munck Mortensen:
”Et af de første numre jeg begyndte at arbejde med hjemme. Fik et elektronisk beat op at stå og var hurtigt et helt andet sted henne end vanligt. Tænkte lidt på numre fra CV’s Sjælland undervejs, men det endte et tredje sted”. 

----------------------------
PER KRISTENSEN startede sin kariere, da han som 37-årig lærte at spille guitar. Han gik straks i gang med at skrive sange, og i samarbejde med Morten Lindberg skrev de på tre måneder sange nok til en koncert og dannede Per Kristensen Band. Med henholdsvis trommeslageren Martin Kongstad og guitaristen Aske Jacoby. 
Efter et års tid med koncerter på diverse cafeer og spillesteder i København og resten af landet, med de legendariske sange Langtidsledig, Skilsmissesangen, Hadsten og Rocker Marlene på repertoiret, blev de af Sony Music tilbudt en pladekontrakt, og udgav i 1995 det Grammy-nominerede og anmelderroste album "Så er festen forbi". Året efter blev de opløst.
Efter en årelang pause er Per igen begyndt at optræde med helt nye sange. Denne gang solo, og det socialrealistiske tema står ikke alene. Autobiografiske, psyrealistiske og samfundsrevsende tekster leveres i poetiske og humoristiske glimt af den hverdag vi lever i.

Lyt til sangen ”Langtidsledig” her: https://www.youtube.com/watch?v=C3fQAWzuwII

Entré 100 kr. + gebyr 
Billetter købes i forsalg: 
https://billetto.dk/e/koncert-mellemblond-per-kristensen-billetter-295941