Klassisk koncert og folkekøkken

  • ""
19 dec

Dato

tor. 19. dec. kl. 17.00 til kl. 20.00
Folkekøkkenet i Nørrebrohallens café, Send Flere Krydderier, vil d. 19. december blive kombineret med en koncert i det klassiske univers.

Duoen som består af Marie Holm Hansen (sang) og Nynne Billesbølle Tworek (klaver), som vil spille dele af norske Griegs værk, "Haugtussa" - En fortælling om menneskets livsvilkår gennem natur, kærlighed og sårbarhed. De ønsker at dele deres kærlighed til den klassiske musik, også med dem som ikke nødvendigvis har været til en klassisk koncert før:

"Vi har valgt værket, da det afspejler komponistens evne til at skrive musik med afsæt i fortællinger om menneskets livsvilkår, der bliver reflekteret i den norske natur. Fortællingen handler om en særlig kvinde og hendes første møde med kærligheden. Vi er i en tid før Tinder, Happn og diverse datingsider, hvor valgmulighederne er begrænsede. Det er nabodrengen, som bliver hendes første kærlighed, der ender med at blive hendes største sorg. Det er en fortælling om forventninger og drømme om, hvad kærligheden skal være. Men også om den skuffelse, der indtræder når virkeligheden ikke kan efterleve dem."

Vi glæder os meget til et spændende kulturclash!

Folkekøkken foregår fra kl. 17 til kl. 20, og koncerten starter kl. 17.

Arrangementet er en del af Nørrebrofestivalen 24 Dage Med Kultur, der byder på spændende kulturanbefalinger hver dag fra den 1. til den 24. december – ligesom en julekalender
Følg kalenderen her