Hjem til Blågården

02 jul

Dato

tor. 02. jul. kl. 14.00 til man. 17. aug. kl. 15.00
150 kr. pr. gruppe (2-5 personer)
Der er flere forestillinger i perioden 2. juli-17. august 2020. Følg billetlink og se datoer & tidspunkter.
En site-specific lydvandring om kærlighed, Dronning Margrethe og en begravet baggårdsløve.

Hjem til Blågården er en tiltrængt analog kulturoplevelse i en tid, hvor det digitale har kuppet vores møde med kunsten. Fra et givent sted sænkes en kuffert ned fra et vindue ved lydvandringens start. Jagten på områdets fortællinger kan begynde. I kufferten ligger et skattekort og ledetråde, som sender publikum på egen hånd ind i et - for udefrakommende - ubetrådt område, gennem grønne baggårde, stier og henover brosten. Undervejs interagerer de med historierne og området og sætter sammen fysiske spor på deres vej, ligesom fortællinger og mødet med Blågården skal sætte spor i dem. Hjem til Blågårdens fortællinger giver både et hverdagsligt og historisk indblik i, hvad området er og betyder for dem, der færdes dér. Publikum møder blandt andet Mohammed, som fortæller om dengang han mødte Dronning Margrethe på Blågårdens Bibliotek, og Jasmin fortæller, hvor i Blågården en løve ligger begravet.

Vigtig info 

Corona-sikker kultur
For at sikre en corona-sikker kulturoplevelse, skal publikum selv medbringe telefon og høretelefoner, så de kan lytte med via et link undervejs. Af samme årsag kan forestillingen kun bookes i private hold (2-5 pers.)

“Hjem til Blågården” er oplagt med en date under armen, som aktivitet med den pukkelryggede eller kollegaerne og endda passende med barnevognen på slæb. Oplevelsen er udendørs, og aflyses ikke i tilfælde af dårligt vejr, så der opfordres til vejr-passende påklædning. 

  • Alder: 10+
  • Varighed: 60-90 min - publikum er på egen hånd, og kan selv sætte tempoet.
  • Pris: 150 pr gruppe (2-5 pers.)
  • Info: info@hoert.dk / 30245061

OBS: Oplevelsen er udendørs, og aflyses eller refunderes ikke i tilfælde af dårligt vejr, så der opfordres til vejr-passende påklædning.