Børnekunstcamp i Osramhuset

03 aug

Dato

man. 03. aug. kl. 09.00 til fre. 07. aug. kl. 15.00
Gratis
Mandag-fredag kl. 09-15 To forskellige værksteder hver dag Alle 3-15 år
Børnekunstskolen Lokalet byder på fem dage med kreativitet og udfoldelse i børnehøjde

MANGLER DU NOGET AT LAVE DEN SIDSTE UGE AF SOMMERFERIEN? - SÅ SE HER!

I LOKALET - Rum for Opfindsomhed tilbyder vi i uge 32 (d.3/8-7/8) kl 9-15 sommer workshops.

Når du kommer kan du vælge mellem to værksteder:

1) BATIK / TIE-DYE: Vi laver og eksperimenterer med batik / Tie-dye på t-shirts, strømper og andet stof og man må også gerne tage sit eget stof med.

2) COLLAGER I RAMMER: Vi laver fotokopi collager med gamle magasiner, fundne ting og objekter. Vi scanner, klipper og klistrer!  Kun fantasien sætter grænser. 

Gratis og uden tilmelding

Begge værksteder er børn og unge fra 3-15 år - vi deler os op i grupper alt efter hvem der kommer.

Vi glæder os til at se jer! 

Lokalet - Rum for opfindsomhed er en børnekunstskole beliggende i Vinterporten v. Osramhuset. Skolen tilbyder flere kreative hold for børn fra 3 år. Lokalet- Rum For Opfindsomhed vil fremme og skabe kunst, design, kunst- og kunsthåndværksmæssig bevidsthed for børn og unge.

Om underviserne på campem:

Rikke Flensberg er billedkunstner, uddannet fra Malmø Art Academy med en Master of Fine Arts i 2009. Rikke arbejder inden for følgende kunstområder: primært billedkunstfotografering, men også video, installation og skulptur. 

Sara Laub er en erfaren grafisk designer der har arbejdet med visuelle identiteter, redaktionelt design, branding, udstillingsdesign og musikvideoer. MA med fokus på design og visuel kommunikation fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Designskolen.