Babymassage

03 dec

Dato

fre. 03. dec. kl. 10.00
40 kr + Gebyr
Kom og få en hyggelig formiddag med din baby i trygge rammer til babymassage i Osramhuset.

Kom og få en dejlig nærværende stund med dit barn. Babymassage er en dejlig samværsform, hvor forælder og barn gennem berøring og kærtegn lærer hinanden bedre at kende. At få massage er med til at give barnet en større kropsbevidsthed og glæde ved at kunne mærke sig selv og dermed en styrkelse af barnets motoriske evner. Rikke-Lise, som er psykomotorisk terapeut, vil instruere jer i, hvordan man med rolige og rytmiske strygninger kærtegner barnet fra top til tå.Kurset foregår i den store sal på første etage i Osramhuset. Der er mulighed for - på eget ansvar - at lade barnevogne stå i stueetagen.Du skal selv medbringe håndklæde og olie.

Hvem: Babyer på 2-6 måneder og deres forældre
Hvornår: Fredag d. 3. december kl. 10.00-10.45
Pris: Kurset koster kr. 40,- + gebyr (forældre følger gratis med)

Underviser er Rikke-Lise Andersson, som du måske allerede kender fra vores Motorik og Samspil hold. Rikke-Lise har stor erfaring med babyer og motorik, bl.a. gennem sit mangeårige arbejde på APA - Aftenskolen for Psykomotorik og Afspændingspædagogik. Rikke-Lise er uddannet afspændingspædagog, kraniosakral-terapeut, motorikvejleder og Marte Meo-terapeut

Kurset vil foregå siddende og i overensstemmelse med de gældende retningslinjer for siddende arrangementer i landets kulturhuse. Husk at påføre mundbind når du bevæger dig rundt i Osramhuset. Mundbindet må gerne fjernes når du sidder ned under kurset. 

Hvis workshoppen bliver aflyst pga. Corona vil du få billetprisen retur. Vi refundere dog ikke billetgebyret

Køb billet til holdet kl. 10.00-10.45 her.