Åbent hus i Bioteket // 48TIMER

26 apr

Dato

26.04.2019, 11:00 til 27.04.2019, 18:00
Bioteket holder fredag og lørdag åbent hus. Kom og lyt til musik, se på plantemarked og kig ind i Biotekets økosystemer og aquaponics.

Er du nysgerrig på hvor mange måder, man kan holde planter, hvordan man egentlig gror en svamp, og hvorvidt fisk lukker øjnene, før de kysser? Så tag forbi Bioteket, hvor disse spørgsmål og en hel snes flere kan besvares.

Det er altid noget helt specielt at opleve Bioteket i fuld flora, og fredag og lørdag kan du opleve den unikke grønne oase helt tæt på. Bioteket har lavet et fuldt program med flere koncerter, workshops, et marked for upcyclede ting, og så holder de åbent som udstillingsvindue til forskellige økosystemer, aquaponics, svampe og planter.

Program lørdag

13.00 - 13.45 Husbond (akustisk)

Indeni Husbond bor sanger og sangskriver Andreas W. Gajhede, der akkompagnerer sig selv med sin guitar; han leverer indtrængende og sårbar sangskrivning fra grænselandet mellem ung og voksen. Debutsinglen 'The Loneliest Bird' er ude på streaming fra d.29/3.

14.00 - 14.45 The Milleninials

The Millennials er et Københavnsk Indie-Rock band der bestræber sig på at at give stemme til de ufortalte historier, der gemmer sig bag ved Millennial-generationens polerede overflader. Bandet er aktuelle med singlen ‘The Divide’ der udkom d.22/3; En sang om den groende afstand mellem mennesker i den digitale tidsalder. I dagens anledning vil forsanger Emil Riishøj Jantzen spille et nedtonet sæt på akustisk guitar, for at vise sangene fra bandets kommende EP ‘Building The Divide’ frem i rå og intime versioner.

16.00 - 17-00 S63 Collective

S63 Collective kan bedst beskrives som en lavine af kunst, hvor spændingsfeltet mellem musik, prosa, og perfomance udviskes til en kritisk masse fra det rå Refshaleø-kvarter. Kompositionerne trækker inspiration fra alt fra Massive Attack til Radiohead - og vil med garanti få hovederne til at vende en ekstra omgang.

Se programmet på Biotekets Facebook-begivenhed, som opdateres løbende.

//

Friday and Saturday, Bioteket opens up for its green oasis with a program containing concerts, workshops and an upcycling market alongside the exhibition of aquaponics, mushrooms, and plants. See the full program on Facebook.

48TIMER Festival

Dette event er en del af 48TIMER Festival. Festivalen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg, KFU og Tuborg Fonden og er et samarbejde mellem Blågården, Union, Osramhuset og Nørrebrohallen. Du kan se det fulde program på festivalens hjemmeside.