Planlæg dit besøg i vandtårnet

Priser, åbningstider og retningslinjer for besøg.
Image
Brønshøj Vandtårn oppefra
Photographer
Daniel Liversage

Åbningstider

Brønshøj Vandtårn har ikke en fast daglig åbningstid. Der er åbent ved arrangementer og fast åbningstid i udstillingsperioder. Se dagens åbningstid her (indsæt link til forside).

Offentlig transport

Du finder Brønshøj Vandtårn på Brønshøjvej 29 - 450 m. fra Brønshøj Torv, hvor buslinjer 5C, 2A, 350S stopper. Tager du 2A er nærmeste stop Valløvej (200 m.).

Priser

Entréen varierer fra arrangement til arrangement. I forbindelse med udstillingsperioder er der ofte fri entré. Se info ved det enkelte arrangement.

Parkering

Der er gratis parkering uden tidsbegrænsning på Brønshøjvej. Der er også parkeringspladser i gården ved Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17. 

Påklædning

Husk en jakke eller trøje – selv når det er varmt udenfor er der køligt i vandtårnet

Stille!

Lyde bliver hængende længe i Brønshøj Vandtårn og man kan let forstyrre de andre besøgende. Vis hensyn.

Fotografering

Du er meget velkommen til at fotografere. Fotografer uden at genere de andre besøgende og undlad helst blitz og stativ. Brug gerne #brønshøjvandtårn på Instagram

Toiletforhold

Vi har ikke toilet i Brønshøj Vandtårn. Nærmeste toilet findes i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17 ca. 300 meter herfra.

Klapvogn og barnevogn

Er velkomne. En rampe fører ned til søjlerummet hvor events foregår. Enkelte udstillinger kan dog være undtaget. 

Dyr

Kun adgang for førerhunde og godkendte servicehunde.

Store grupper og skoleklasser

I er meget velkomne. Meld jeres ankomst i god tid, så vi er sikre på, der er plads til jer.

Tilgængelighed

Der er rampe ved indgangen til vandtårnet, som sikrer kørstolsbrugere adgang til søjlerummet, hvor arrangementer finder sted. Lige nu er der ikke toiletfaciliter i Brønshøj Vandtårn, men i Kulturhuset Pilegården 300 m. væk på Brønshøjvej 17. Benyt elevatoradgang i gården til 1. sal, hvor der er handipactoilet umiddelbart overfor elevatoren.

Har du kommentarer og input til denne hjemmesides tilgængelighed, så skriv meget gerne en mail til cw6w@kk.dk eller ring på tlf. 27 15 68 63.