Emdrupparkens Idrætsanlæg

Billede
Luftfoto af Emdrupparkens Idrætsanlæg

Emdrup-parkens Idrætsanlæg

Emdrupparkens Idrætsanlæg er idrætsfacilitet for foreninger indenfor både håndbold, fodbold, badminton, tennis. KFUM spejderne holder også til på anlægget.

Fotograf
Daniel Liversage

Emdrupparkens Idrætsanlæg ligger på den yderste kant af Københavns Kommune i det københavnske Nordvestkvarter, lige op til Gentofte Kommune og få hundrede meter fra Gladsaxe Kommune. Der er få minutters gang fra både Emdrup Torv og Emdrup Station. Her er derfor gode forbindelser med både bus og tog.

Emdrupparkens Idrætsanlæg har en idrætshal, græsfodboldbaner, en kunstgræsbane og udendørs tennisbaner af rødt grus. Der er ingen udlejning til private, men kun til foreninger. Al aktivitet foregår gennem klubberne på anlægget (KFUM) eller den nærliggende skole Holbergskolen.

Emdrupparkens Idrætsanlæg byder på både håndbold, fodbold, badminton, tennis. For de mindre er her minitennis og minihåndbold og for de helt små minisport. En spejderklub holder også til på anlægget. 

Klubhuset blev indviet 16. maj 1943 med omklædnings- og baderum, kontorer og café, tegnet af arkitekt og designer Arne Jacobsen.

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for den valgte uge.
Der er ingen åbningstider for den valgte uge.