Quizaften

Vidste du at en struds kan løbe ca. 72 km/t? Har du styr på antallet af lyskryds mellem Bellahøj Svømmehal og Husum Torv?

Og er der ikke noget, der kan få dit smil frem, som en dyst i paratviden?

Så kig forbi, når TP-afficionados, lokale kloge-Åger og de skarpeste knive i skuffen krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Det bliver gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne.

Det eneste man skal gøre er at teame op med nogle i sit nære netværk og finde på et godt holdnavn. Sammen får I testet jeres viden om musik, litteratur, kultur og meget mere, og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Der er fire personer i hvert hold, og der er naturligvis en præmie til bedste holdnavn. Alle deltagere betaler 25 kr. kontant, som havner direkte i præmiepuljen, som vinderholdet tager med hjem.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema. Quizzen går i gang kl. 19, så man skal være til indskrivning senest kl. 18.45.

Quizaftener 2021

  • 24. januar (Kulturhuset Pilegården)
  • 23. februar (Kulturhuset Pilegården)
  • 23. marts (Kulturhuset Pilegården)
  • 21. april (Kulturhuset Pilegården)
  • 23. maj (sted offentliggøres senere)
  • 21. juni (sted offentliggøres senere)

Tilmelding

Kontakt quizmaster Helle Spangerup på tlf. 22 54 88 76. Mindst én deltager fra det tilmeldte hold skal være ankommet kl. 18 - ellers bliver bordet afsat til et andet hold.

Kontakt

Kulturhuset Pilegården

Brønshøjvej 17

2700 Brønshøj

Kontaktperson

Quizmaster Helle

Del med