Kunstakademiet udstiller i Brønshøj Gamle Skole

Den 20-27. maj kan du opleve Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskolers store årlige bachelorudstilling i Brønshøj Gamle Skole. 

Inden Brønshøj Gamle Skole får en kærlig overhaling og bliver ombygget til kulturhus bliver den gamle folkeskole indtaget af studerende fra kunstakademiet i København. Bachelorudstillingen har tidligere fundet sted få hundrede meter længere nede af Brønshøjvej i Brønshøj Vandtårn. Her præsenterer Det Kongelige Akademi - Arkitektur i København i øvrigt i samme periode en udstilling, hvor kunst møder arkitektur, så der er god anledning til at lægge vejen forbi begge udstillinger. Læs mere om arkitekturudstillingen i vandtårnet.

I Brønshøj Gamle Skole går Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskolers studerende i dialog med folkeskolen som institution. Bygningens lyde, dufte og farver kan vække minder fra folkeskolen hos de fleste og skaber en vekselvirkning mellem bygning, egne minder og mødet med de nye kunstværker.

Udstillingen har fået titlen EGG-CITED, THE BFA SHOW og mange værker forholder sig til den særlige skal eller ramme som en tidligere folkeskole bidrager med. De 29 kunststuderende indtager skallen af den nedlagte folkeskole med både performances, skulpturer og malerier, der indeholder fortællinger om alt lige fra mytologiske væsener, tre rygende engle, sange om konflikter og meget mere.

De udstillende er:

Alda Mohr Eyðunardóttir
Alice Topsøe-Jensen
Astrid Edith
Ba Bladh
Ditte Johanne Krogh Bertelsen
Ellinor Åslund
Emil Grüner Vogelius
Femja Haack
Ihsan Saad Ihsan Tahir
Isaac Nissen
Jakob Rekve
Julia Hvidtved
Kristoffer Bech
Lucille Groos
Magnus Fisker
Marielle Göthberg
Mathialis
Pernille Nordentoft Tørslev
Peter Højlund Palluth
Ribka M. Pattinama Coleman
Rowda M. Abdirahman
Ruby Nilsson
Sabitha Söderholm
Sidsel Mouridsen
Signe Ralkov
Simona Popovic
Sylvester Vogelius
Søren Arildsen
Tilda Lundbohm

Åbning af udstillingen

Udstillingen åbner d. 20. maj kl. 15-20. Der er performances af Sabitha Söderholm kl.17, Ellinor Åslund kl.18.00, samt Ba Bladh og Pernille Nordentoft Tørslev kl. 19.00. 
 

Kontakt

Brønshøj Gamle Skole

Brønshøjvej 3

2700 Brønshøj

Besøg udstillingen

EGG-CITED, THE BFA SHOW 
v/ Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler

Udstillingen åbner: 20. maj kl. 15-20

21-22. maj kl. 13-17
23-25. maj kl. 16-19
26. maj kl. 13-17
27. maj kl. 16-19

Del med