Il Tabarro // Copenhagen Opera Festival

Store stemmer, store følelser og store dramaer!

Oplev en koncentreret opera-godbid i ét enkelt akt. Puccinis Il Tabarro er en glimrende indføring i operaens verden.
Med sin rugende og uheldssvangre stemning fortæller Il Tabarro historien om ejeren af en parisisk flodpram, som mistænker sin yngre hustru for at være utro med en af havnearbejderne.

Det er en rigtig opera-thriller om skinsyge, forsmået kærlighed og bristede fremtidsdrømme. Il Tabarro betyder “kappen”, og henviser til den mandlige hovedpersons omfangsrige kostume: En kappe, som beskytter ens kære under det tykke stof – men som også kan skjule drabelige hemmeligheder.

Briterne instruktør Daisy Evans og scenograf Kat Heath, har skabt en fantasifuld iscenesættelse på Festivalscenen, som inddrager Den Røde Plads i en oversvømmet fremtidsforestilling med neonskilte og huse under vand. På scenen finder du Ulrich Stærk på piano, Yngvild Ruud på akkordeon og otte herboende og internationale solister.

Med Il Tabarro fortsætter Copenhagen Opera Festival sin opsætning af Puccinis tre énaktere. Sidste år kunne du opleve Gianni Schicchi i endnu en stedsspecifik version på Børsen, og til næste år venter Suor Angelica, som fuldender Il Trittico.

Kom til den gratis forestilling på Den Røde Plads og mærk flodens langsomme fremdrift, som både driver prammen og historien frem.

Holdet bag

Instruktør: Daisy Evans
Scenografi: Kat Heath
Lys design: Charlie Morgan Jones
Pianist og dirigent: Ulrich Stærk
Akkordeon: Yngvild Ruud

Solister: Hrolfur Saemundsson (bariton), Yana Kleyn (sopran), Mike Bracegirdle (tenor), Steffen Bruun (bas), Sarah Pring (mezzo), Magnus Gislason (tenor), Fredrick Skjeldal (tenor) og Helle Gossler (sopran).

 

Ekstra

Kom allerede klokken 20.00 og få en introduktion til operaen af aftenens vært på Festivalscenen. 

Kontakt

Den Røde Plads

Del med