Osvald: Kom og dans julen ind!

tir. 29. nov. kl. 14.23

By EE8Z

0 comments
Der findes ikke noget bedre, end når musikken spiller, og alle danser. Så kom og dans med mig og alle de andre nissebørn på Støberiets loft.

Bevægelse og rytmik er fundamental for børns trivsel og motorik. De skal klatre, løbe, hoppe og tumle så meget som muligt, og her er dansen et fantastisk redskab. Igennem dansen kommer vi i kontakt med vores krop, vores rytmiske sans og andre mennesker. Derved kan dansen have betydning for børns selvfølelse og for deres deltagelse i sociale sammenhænge. Med det sagt er det vigtigt, at vi voksne sætter nogle rammer for børnene, hvori bevægelse og dans opleves som en sjov og inkluderende aktivitet.

Jeg har spillet elektronisk musik, arrangeret kulturarrangementer og fester igennem de sidste syv år. I min optik findes der stort set ikke noget bedre, end når musikken spiller, alle danser og er glade. Det er lidt som om, at folk glemmer tid og sted og hengiver sig til at være i nuet, i hvert fald bare lige for en kort stund. Normalt forbinder man fester, techno og dans med voksne, men hvis rammerne er rigtige, kan det sagtens være en sjov aktivitet for både børn og voksne.

Derfor forvandler jeg Støberiets sal til et december diskotek for små nissebørn med DJ, diskolys, popcornmaskine, nissehuer og en masse andre sjove ting, så vi rigtig kan få sluppet den indre dansenisse løs.

Arrangementet er fredag d. 9/12 kl.10-10.30 og for aldersgruppen 3-6 år.

Tilføj kommentar