Maya: Nu udstilling i Dansk Standardpoesi

man. 02. nov. kl. 13.05

By EE8Z

0 comments
I udstillingen "Minde om vold’ bliver man stillet ind midt i The Truth Behind Smalls samlede voldsminder.

The Truth Behind Smalls samlede voldsminder ses og mærkes gennem en række valgte ord, der er skåret væk i et tilsvarende antal organiske træskulpturer, placeret på gulvet og væggene i Dansk Standardpoesi. Rummet i Dansk Standardpoesi er småt og bliver yderligere fortættet af installationen. Rummets tæthed forstærker den følelsesmæssige påvirkning af mine og Bjørnskovs minder.

’Minde om vold’ er en vigtig markering af 100 året for kvinders valgret i Danmark. Der er fernisering søndag den 8. november kl. 14-16, hvor Jonas Okholm Jensen læser op af sine digte. Derefter er udstillingen åben fra mandag den 9. november til fredag den 27. november og kan ses mandage - torsdage kl.13-18, fredage kl.13-17 og lørdage 10-14.

Kunstgruppen The Truth Behind Small (Maya Peitersen og Linda Bjørnskov) udstiller installationen ’Minde om vold’ i Dansk Standardpoesi, der for frem til 1. december 2015 er at finde på Blågårds plads. The Truth Behind Small har blandt andet skabt det skulpturelle artspace Sydhavns Anker i 2012.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Krydsfinér-Handelen.

 

Tilføj kommentar