Lisbeth: EID for alle på Blågårds Plads

tir. 14. jul. kl. 14.17

By EE8Z

0 comments
Yahiya Hoji fra Folkets Hus har længe ønsket sig at se kvarterets beboere spise sammen på Blågårds Plads, både muslimer og ikke muslimer.
EID er en god anledning, det er festdagen, hvor man fejrer, at Ramadanen er slut. Det er en særlig dag for børn og familie. 
 
En ting er at spise sammen, det er vi gode til i vores kvarter. En anden ting er at fejre en højtid sammen - at få indblik i hinandens kulturer og ryste os sammen. 
 
Sådan et EID arrangement er ikke en lille opgave, der er mange opgaver og megen planlægning. Derfor har Folkets Hus indgået samarbejde med BLÅGÅRDEN og VIOMIS, som begge er vante med at arbejde fysisk og få ting gjort. BLÅGÅRDEN har lavet mange arrangementer på Blågårds Plads og VIOMIS laver et kæmpe frivilligt arbejde med indsamling af tøj og hospitalsudstyr til Syrien bl.a. 
 
Arrangementet starter tidligt med bøn på pladsen. Omkring kl 12 starter vi med popcorn, saftevand og hoppeborge til børnene, og spisningen starter kl 13. 
 
Områdefornyelsen betaler arrangementet, og gør fordi det understøtter solidariteten i vores kvarter, og fordi vi er nye samarbejdspartnere. 
 
Vi glæder os til at se jer på pladsen, den dag EID falder - det er enten fredag den 17. eller lørdag den 18. juli

Tilføj kommentar