Jens: VI ELSKER VINYL!

ons. 22. apr. kl. 14.27

By EE8Z

0 comments
Det er næppe gået nogens næse forbi, at de analoge musikmedier og især vinylpladen har fået en renæssance, der er mere end bare en modedille

For mig er det ikke så overraskende endda, vinylen er jo bare et lækkert format.

Men vigtigere end det er, at det er med til at sikre en fremtid for albummet, der ellers har været erklæret død og begravet fra flere sider. Jeg finder det ekstremt vigtigt for oplevelsen af musik og for at sikre, at musikken som udtryksform ikke ender med at blive reduceret til baggrundsstøj i en fortravlet hverdag… Man får jo heller ikke det fulde udbytte af en bog ved at læse et enkelt kapitel!

Blågårdens Bibliotek har igennem noget tid - med hjælp fra de tildelte ungeprofilmidler - fået opbygget en ganske flot og omfattende samling LP’er, som bare venter på at blive lånt ud!

Vi har desuden en Spotifyprofil, hvor der bliver lavet playlister med smagsprøver, hver gang der kommer en ny stak plader, så du kan få et overblik over de nye titler på hylden. Det er dog ikke alt man kan finde på Spotify - så kom forbi, gå på opdagelse og få guld med hjem til pladespilleren!

Bibliotekets spotify hedder Blaagaardens_bibliotek

Seneste playliste finder du her

Tilføj kommentar