Jeff: Sådan er maj, når den er god

ons. 27. maj. kl. 14.22

By EE8Z

0 comments
Når man vågner af fuglekvidren klokken 4.30, og det er lyst udenfor, så ved man, det er forår.

Jeg kravler i seng igen, efter fuglene og lyset har vækket mig. Ligger og tænker: Hvor er vi heldige, at vejret er med os til Firkantens Festival, vores festival. 

Pladsen har summet af glade mennesker. Børn og voksne har været i gang med en masse forskellige aktiviteter. Det være sig fodbold, cykelløb, smike, blancegang, hoppeborg, pandekagebagning, snobrød samt en masse boder med wokmad, grillet lam og tilbehør. Ja, ingen har været sultne, og te og kaffe kunne nydes i det skønne te-telt. Der var også banko, men den missede jeg på grund af træthed og kulde.

Jeg tror, alle har nydt det ligesom mig selv!

Her til morgen mødte jeg et pindsvin og senere en ræv. Har også nydt, at syren og kastanje stadig blomstre. 

God sommer til alle

Tilføj kommentar