Jeff: Nu er det forår i gaden

tir. 31. mar. kl. 14.36

By EE8Z

0 comments
Jeg hedder Jeff og bor i Blågårdsgade. Jeg vil gerne fortælle jer lidt om, hvordan jeg oplever min gade på forskellige årstider. Foto: Anna

Nu er det marts, og foråret er stærkt på vej, dagen er allerede tiltaget med cirka 5 timer, og det kan jo ses både om morgen og om aften. Når jeg sidder om morgen nede på gaden og ser den vågne, er det dejligt at se de forskellige fugle, der allerede er begyndt at synge. Gærdsmutten hopper fra cykelstyr til cykelstyr, mens den fløjter. Solsorten er også begyndt at sidde på tagene og i buskene, mens den synger så skønt. Alle de travle mennesker, der skal på arbejdet. Børnene, der skal i vuggestue, børnehave og i skole hilser og er i et meget bedre humør på grund af forårets komme.

Ja,det er en fantastisk gade jeg bor i. Nærmest en landsby, hvor alle kender hinanden mere eller mindre.

Så er klokken efterhånden 8, og caffeerne åbner, og vi kan få vores første kop gode kaffe, jag kan læse min morgenavis og vende nyhederne med de andre i cafeen, inden dagen går videre med mine andre gøremål. Det er stadig koldt, så jeg kan ikke sidde i gaden hele dagen. Jeg smutter op og bager muffins.

Tilføj kommentar